JVV 2 verliest van FC Ter Apel''96 3 (3 - 5)

Donderdag avond was de inhaal wedstrijd JVV 2 tegen FC Ter Apel'96 3.
Het zal een lastige wedstrijd gaan worden want Ter Apel staat op een 3e plaats op de ranglijst.

Het werd een leuke wedstrijd met kansen over en weer.
JVV 2 scoorde na 13 minuten spelen de 1-0 na een goede voorzet van rechts schoot Baruch Venema goed binnen.

3 minuten later was het alweer gelijk, 1-1. Een mis communicatie tussen verdediger/keeper JVV kon een speler van Ter Apel simpel scoren.

2 minuten later kwam Ter Apel op 1-2. Een mooie beweging van een Ter Apel speler zette de keeper van JVV op het verkeerde been en kon makkelijk binnen schieten.

Na 38 minuten spelen ging Ronny Groenewold er van door, hij begon een solo en met een fraai schot in het hoekje schoot hij de 2-2 binnen.

Vlak voor het rust signaal volgde nog een counter van Ter Apel. Via een been van een verdediger werd de rust stand bepaald op 2-3.

Na de thee was het weer JVV die terug kwam in de wedstrijd.
Een mooie schot van Jan Wortelboer ging in het hoekje, 3-3

Maar ook nu kon JVV niet lang genieten van dit doelpunt.

Na 15 minuten spelen kreeg JVV een corner niet weg uit eigen strafschopgebied.
Een schot van dichtbij leverde weer een voorsprong op voor de gasten. 3-4

De laatste kans in de wedstrijd was ook voor Ter Apel. Een snelle uitbraak en weer een doelpunt. 3-5

Dit was tevens de eindstand JVV 2 - FC Ter Apel'96 3  3 - 5

Helaas verloren en ook nog een ernstige blessure voor Geert-Jan Westerhof die vlak voor tijd uitviel met een gebroken sleutelbeen. Sterkte Geert-Jan